Lófütty?

Itt probálom meg saját írásaimmal és az általam vélt vicces képekkel, videókkal felvidítani a böngésző nagyközönséget.

Idevágó idézetek

Vettem egy csúcstelefont, de ezen is csak ugyanazok a faszkalapok hívnak.

Utolsó kommentek

Igaz Történet Nyíregyházáról

2007.09.23. 18:00 | betonpillango | Szólj hozzá!

Kádár Géza nyíregyházi hajléktalan 30éves nyugdijjas és fókájával fordult meg egy szomoru de ugyanakkor felháborító eset.
Kádár Géza - miközben fókájával a kossuth téren interneteztek az uj 4magos processzorral felszerelt laptopon - egyszer csak azt vette észre hogy hirtelen esöfelhök gyültek a szabolcsi megyeszékhely fölé. E megállapitása miatt menedéket keresett, hogy a hordozhato számitogépjét ne érje nagyobb kár. Fókája a lakatfal alá vezette, mert szerinte ez jo ótlet volt. Persze ha olyan okosak a fókák akkor miért laknak igluban? Néhány perccel késöbb özv. Járási Jánosné (alias Béla bácsi) arra járt és az fordult meg a fejében hogy enne otthon egy jo tál meleg lakatpörköltet, így ezen a gondolatán felbuzdulva odament az esö elöl behuzodott hajléktalanhoz és hű társához, Pöttyhöz a fokához, és megkérdezte:
"Kedveskéim, mennyibe kerül a lakat?"
Kádár Géza agyát felbaszta és egy tehenet vágott a néni lábához aki combnyaktörést szenvedett és a korházba vezetö uton meghalt.
Felháborito hogy egy tehénnel miket lehet müvelni!!! TICCSÁK BE!!!

(Független Hírügynökség)

Címkék: story hajléktalan nyíregyháza igaz történet

A bejegyzés trackback címe:

https://lofutty.blog.hu/api/trackback/id/tr82173955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása